Chapó Gumi -és Gyorsszervíz

FSTserviceA FIRST STOP egy professzionális, független gumiabroncskereskedőkből álló szervizhálózat, ahol az ügyfelek kizárólag magas színvonalú termékekkel és szolgáltatásokkal találkozhatnak. Szakértő partnereink egyéni - és üzleti ügyfeleinket egyaránt a lehető legkiválóbb tanácsokkal látják el, legyen szó akár gumiabroncsokról, alkatrészekről vagy az autók karbantartásáról.

Hol találhat meg bennünket?

Europeanmap2Az 1995-ös alapítást követően fokozatosan sikerült elérni a szinte teljes európai lefedettséget. Ma már 23 európai országban több mint 1500 üzlet tagja a hálózatnak. Mindegy hogy hol lakik, hol dolgozik vagy merre utazik – biztos, hogy talál a közelében egy Fist Stop üzletet, ahol autós igényeit kielégítheti. A szervizkereső funkcióvalkönnyedén megtalálhatja az Önhöz legközelebb eső partnerünket.

Miért pont a First Stop?

FSTFacadeA First Stop együttműködés valamennyi tagja kiváló, nagy múltra visszatekintő gumiabroncs-forgalmazó. Mivel valamennyiüket többek között a világ egyik vezető gumiabroncs gyártója, a Bridgestone látja el abroncsokkal, a kiváló minőségű termékek hatalmas választéka mellett biztos lehet a legjobb ár-érték arányban is.